De voorbereiding voor de Rotterdam Marathon loopt gestaag. Rustig aan maak ik de kilometers en oefen ik de duurlopen. Op dit moment ligt de afstand nog niet erg hoog, maar er is voldoende tijd om dat te laten groeien. Een van de manieren om het lopen extra leuk te maken vind ik het bos in gaan. Daarom nam ik gisteren de auto voor een trainingsloop op de Utrechtse Heuvelrug.

Vanuit het Doornse Gat volgde ik de 9km route blauw. Een leuke afwisselende route met mooie hoogteverschillen. Een loopje over een leuk gebied om naast het lopen te genieten van de omgeving. Een vrolijk loopje.

Strava

De schoenen zijn nu nog nieuw. Hoe zullen ze het houden in de modder?
De schoenen zijn nu nog nieuw. Hoe zullen ze het houden in de modder?
Door de sneeuw en modder
Door de sneeuw en modder

Mooi uitzicht