Boekoe Bangsa – Review op Bol.Com

Boekoe Bangsa coverVoor de verjaardag van mijn broer had ik het boek Boeke Bangsa (ons boek) gekocht. Het boek bevat maakbare Indische (e.o.) recepten en familieverhalen van Nederlanders met deze afkomst. Als (half-)Indo heb ik natuurlijk wel iets met eten en boeit die historie mij ook. Enfin, mijn broer was er blij mee, maar ik vond het zelf ook een enorm mooi boek dus heb ik er nog één gehaald. Enfin, hier volgt mijn recentie op bol.com:

Het boek staat vol met lekkere recepten en verhalen van de mensen die de recepten hebben bijgedragen. Ik vind dit erg passen bij de recepten. De foto’s zijn mooi, sfeervol en herkenbaar.
De recepten zijn prachtig opgepend. Het lijstje ingrediënten is lekker duidelijk en het recept is ideaal kort en bondig. Geen onnodig lange omschrijving hoe iets te doen, geen ultra-ingewikkelde handelingen, maar gewoon lekker, smaakvol en gezellig koken. Zo zie ik het graag. Dit is terug te zien in de recepten, één voor één smaakvol en kookbaar voor eenieder. Top-boek!