Leestip: the conversation manager van @Steven_InSites

Van de mensen van Ara (@FloorDrees en @FeliH) kreeg ik tijdens #Imme2011 het boek The Conversation Manager van Steven van Belleghem. Ik heb destijds een snelle review geschreven op de speciale conversation-site van Ara. Sindsdien heb ik het boek aan veel mensen aangeraden en veel van de inhoud kunnen gebruiken en toepassen. Vandaar dat ik deze eerste mening hier ook plaats:

Ik heb inmiddels het boek De Conversation Manager uit! Een enorm prettig leesbaar boek. Het bevat leuke cases en verhalen zonder alleen maar in voorbeelden te spreken. Het is een goede samenvoeging van sprekende voorbeelden en de verhalen er achter. Dit onderscheidt het boek van veel andere boeken.

En wat haal ik er uit? Ik begrijp beter dat de conversatie belangrijk is in de marketingvorm die mij boeit. Ik zie beter in waarom het Merk centraal dient te staan – iets wat ik in mij werk erg goed kan gebruiken. De voorbeelden spreken.

Een erg leuk boek om te lezen en ik kan hem iedereen aanraden. Het gaat op mijn werk in ieder geval rond.

* Arne was één van de deelnemers die tijdens IMME een boek kreeg.

One reply on “Leestip: the conversation manager van @Steven_InSites”

  1. Pingback: ArneCoomans

Comments are closed.